Home   Nezařazené   Semiář: Nejkrásnější slova pro vaše děti

Semiář: Nejkrásnější slova pro vaše děti

Dovolte nám, abychom Vás pozvali do Šišky na seminář NEJKRÁSNĚJŠÍ SLOVA PRO VAŠE DĚTI, který se bude konat v neděli 3. listopadu od 10 do 16:30. Seminář je určen všem rodičům, pedagogům, a lidem , kteří často komunikují s dětmi a vůbec pro všechny, kteří mluví a chtějí svá slova používat vědomě a jejich pomocí se s vými dětmi tvořit novou zemi pomocí příběhů, písní a říkadel.

Seminář má 4 základní témata:

Nejkrásnější slova pro vaše děti: Jaká je síla slov, jak přestat ubližovat dětem, jak proměnit svůj slovník ke spokojenému životu

Uvolnění tvořivosti: Jak poznat své tvůrčí bloky, jak je odblokovat. Tvořivost je dar, který máme všichni. Ale mnoho lidí jej ještě neotevřelo.

Tvoření příběhů: Jak tvořit vlastní rod inné, rodové příběhy, písně, říkadla. Praktický nácvik.

Žití příběhů: Jak v životě uskutečňovat stvořené příběhy.
Lektor Mgr. Petr Kubala přispívá s vým dílem do velkolepého koncertu života. Zajímá jej tvoření míru, množení lásky, objevování radosti a moudrosti a nalplňování osobních příběhů lidí. Věří, že můžeme tvořit krásnější a harmoničtější svět v sobě i kolem nás . Pracuje jako lektor komunikace, týmové spolupráce a vedení lidí. Vede programy zážitkové pedagogiky a přírodní výchovy. Je autorem knihy “ Nejkrásnější slova pro vaše děti“ a spoluautorem CD Jemné pohádky pro děti Země.

Cena semináře: 750,- Kč

Přihlásit se můžete pomocí formuláře dole na stránce.

Přihláška je platná po zaplacení zálohy 400,- Kč na účet: 2400309276 / 2010. VS: 0311. Do zprávy pro příjemce uveďte prosím vaše jméno.

[wd_contact_form id=“13″]

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*